Dünyanın her yerinden katılımı mümkün kılmak için etkinliklerini çevrimiçi ve ücretsiz olarak sürdüren Gönüllü Okulu, 11 Nisan 2023 Salı akşamı, “Doğru sosyal yardım ve etkin sosyal çalışmaların 5 N 1 K’si’’ konusu üzerinde durmayı amaçlıyor.

Doğru zamanda doğru planlamanın önemini bizzat sahada görev yapan uzmanları dinleyerek öğreneceğiz.

Gönüllü Hizmetler Derneği bünyesinde 2020 Ekim ayında başlayan Gönüllü Okulu, her ay başka bir alandaki gönüllü çalışmaları gündeme getirmektedir.

Programın İçeriği;

Farklı yaştaki, farklı koşullardaki kişiler ile nasıl daha etkin bir hizmet sağlayabiliriz?
Afet bölgesine ne zaman, kimler, nasıl gitmeli?
Gidemiyorsak başka neler yapabiliriz?
Konuşmacılar:

Melek Okur Hayata Renk Ver Derneği Kurucusu / MEB Sosyal Sorumluluk Projeler Koordinatörü
Ercüment Arabacı NEF Vakfı Sosyal Hizmetler Koordinatörü / Afet Krizi Yöneticisi
Katılımın ücretsiz olduğu toplantı, 11 Nisan 2023 Salı günü saat 21.00-22.30 saatleri arasında düzenlenecektir. Katılım formu için tıklayın.