BKSV Gönüllümüz Ol!

Başak Kültür ve Sanat Vakfı'na hoş geldiniz! Bizler, 2002 yılında İstanbul Kayışdağı'nda kurulan bir vakıf olarak çocukları ve gençleri yoksulluğun ve göçün olumsuz etkilerinden korumak amacıyla hareket ediyoruz. Siz de bu değerli misyonumuza destek olmak ve toplumumuzun geleceğine katkıda bulunmak için gönüllü olabilirsiniz.

Topluma Katkıda Bulunmak

Başak Kültür ve Sanat Vakfı'nın faaliyetlerine katılarak, çocukların ve gençlerin hayatında olumlu bir değişim yaratma fırsatı elde edersiniz.

Sosyal Sorumluluk Bilinci:

Toplumumuzun ihtiyaçlarına duyarlı olmanın yanı sıra, başkalarına yardım etmenin verdiği duygusal tatminle kendi gelişiminize de katkıda bulunursunuz.

Deneyim ve Yeteneklerinizi Paylaşma

Eğitim ve sanat gibi alanlardaki uzmanlığınızı, çocuklarımız ve gençlerimizle paylaşarak onların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olabilirsiniz.

İsim Soyisim