Gönüllümüz Olun
Hasret
Önceden çok utangaç ve pasif biriydim. Buraya geldikten sonra bir çok şeyi aştım....
Etkinlik Takvimi
23.2.2018 Tarihindeki Etkinliklerimiz
Anma
Başak Kültür ve Sanat Vakfının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şahhanım Kanat'ı kaybettik. Uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek 3 Şubat 2018'de aramızdan ayrıldı.. Yokluğunun derin üzüntüsü içindeyiz. Büyük bir acıdan bin umut, yokluktan imkan ve güçsüzlükten bir mücadele azmi bırakarak gitti. Bize bir el uzatıldığında bir çocuğun nasıl gelişip serpilebileceğinin tohumunu; Yitirdiklerinden kazandıklarına, hiçlikten varlığa uzanan geniş bir yelpaze bıraktı. Kadınlara en zor koşullarda ve acılarda dahi ayakta durmaları gerektiğini; çocuklara düşselerde yalnız yürümeyeceklerini söyleyen bir vakıf bıraktı. Acımız da, sorumluluğumuz da büyük.
Vakfımızın Kurucu Başkanı Şahhanım ŞAHİN KANAT'ı Kaybettik...
Vakfımızın kurucu başkanı Şahhanım ŞAHİN KANAT'ı kaybettik. 4 Şubat pazar günü saat 14.00'de  İçerenköy Pir Sultan Cemevi'nden, öğlen namazından sonra kaldırılacak. Başıbüyük Mezarlığından sonsuzluğa uğurlanacaktır.
III. HELİN BAŞAK SANAT FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ!
Başak kültür ve sanat vakfının geleneksel olarak düzenlediği Helin Başak Sanat Festivali’nin üçüncüsü 9-10 Eylül 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.
Güncel Projeler
Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi
Başak Kültür ve Sanat Vakfı’nın, Van Barosu ve Hollandalı sivil toplum kuruluşu DW-RS Producties ortaklığında gerçekleştirdiği, Sivil Toplum Diyalogu Programı kapsamında yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından fonlanan “Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi” Soma etkinlikleri 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. - See more at: http://www.medyatava.com/haber/cocuklar-amerikali-yonetmenle-somada-film-cekti_123774#sthash.qLt5FYOh.dpuf