Herkesten Sanat Herkes İçin Sanat

Herkesten Sanat Herkes İçin Sanat, Başak Kültür ve Sanat Vakfının Ulusal Ajans desteğiyle 2007'den bu yana yürüttüğü AGH projelerinden biridir.Proje 12.02.2015-12.08.2015 tarihleri arasında faaliyetlerini yürütecektir.

Herkesten Sanat Herkese Sanat projesi ile amacımız gençlere “sözde diğer kültürlere” karşı olan önyargıların kırılması için bir şans sağlamak, kendi kişisel gelişimlerini desteklemek, birbirlerine öğrenerek oynama oynayarak öğrenme yöntemi ile kaynaşmalarına yardım etmektir. Bu yöntem, katılımcıların etkinliklerde proaktif olmasını ve onları bu etkinlikleri uygularken bir şeyler öğrenmesini sağlayan bir yöntemdir. Projenin ana fikri “farklı kültürlerden olan insanlar arasında ortak payda olabilir ve bu ortak paydaya ulaşmak için insanlar birbirlerini daha iyi tanımalarına izin vermelidir”. Bu projeyle, insanlar etkileşim içerisinde olacaktır ve birbirlerini tanımak için bir şansa sahip olacaklardır, birbirlerini daha iyi tanıdıktan sonra ortak bir payda bulacaklardır
Facebok Share