III. HELİN BAŞAK SANAT FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ!

Başak kültür ve sanat vakfının geleneksel olarak düzenlediği Helin Başak Sanat Festivali’nin üçüncüsü 9-10 Eylül 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.

11.09.2017

Oyun ve Oyuncak Festivali

Oyuncak Kütüphanesi Derneği tarafından Dünya Oyun Oynama Günü’nü kutlamak üzere geleneksel olarak her sene düzenlenen ve bu sene dördüncüsü gerçekleşen Ankara 4. Oyun ve Oyuncak Festivali’ne Başak Kültür ve Sanat Vakfı olarak katıldık.

21.05.2017

ÇOCUK HAKLARI İÇİN BİR ARADAYIZ

Çocukları Hakları İçin Bir Aradayız Başak Kültür ve Sanat Vakfı çalışmalarına devam ediyor. Vakıf bünyesinde çalışmalarını sürdüren Helin Başak Çocuk Hakları Enstitüsü “BAHÇE” 12.02.2017 tarihinde Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezinde “Çocuk Hakları İçin Bir Aradayız” konulu bir eğitim programı düzenledi.

12.02.2017

Karikatür Dünyasına Gezinti

Kapıdan ilk girdiğimiz andan itibaren bizi sıcak tebessümleri ile karşılayan ve harika bir dünyaya davet eden Karikatür evi çalışanları günümüzün harika geçmesine vesile oldular.

16.01.2017

Saha Araştırması

Başak Helin Çocuk Hakları Enstitüsü Çocuk Hakları ve Saha Katılımı Üzerine Bir Araştırma.

27.12.2016
1 2 3 4 5  ...