Oyun ve Oyuncak Festivali

Oyuncak Kütüphanesi Derneği tarafından Dünya Oyun Oynama Günü’nü kutlamak üzere geleneksel olarak her sene düzenlenen ve bu sene dördüncüsü gerçekleşen Ankara 4. Oyun ve Oyuncak Festivali’ne Başak Kültür ve Sanat Vakfı olarak katıldık.

21.05.2017

ÇOCUK HAKLARI İÇİN BİR ARADAYIZ

Çocukları Hakları İçin Bir Aradayız Başak Kültür ve Sanat Vakfı çalışmalarına devam ediyor. Vakıf bünyesinde çalışmalarını sürdüren Helin Başak Çocuk Hakları Enstitüsü “BAHÇE” 12.02.2017 tarihinde Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezinde “Çocuk Hakları İçin Bir Aradayız” konulu bir eğitim programı düzenledi.

12.02.2017

Karikatür Dünyasına Gezinti

Kapıdan ilk girdiğimiz andan itibaren bizi sıcak tebessümleri ile karşılayan ve harika bir dünyaya davet eden Karikatür evi çalışanları günümüzün harika geçmesine vesile oldular.

16.01.2017

Saha Araştırması

Başak Helin Çocuk Hakları Enstitüsü Çocuk Hakları ve Saha Katılımı Üzerine Bir Araştırma.

27.12.2016

“Çocuk Hakları Atölyesi” Başak Sanat Vakfı’nda gerçekleştirildi.

“Çocuk Hakları Atölyesi” Başak Sanat Vakfı’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin 1990 yılında kabul ettiği Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin özellikle son yıllarda yaşanan göçler ve savaşlarla artan hak ihlalleri kapsamında hatırlanması, farkındalık yaratılması ve uygulanabilecek iyileştirmeler hakkında fikir üretilmesi amacıyla yapılan “Çocuk Hakları Atölyesi”, 2002 yılından beri çocuk çalışmaları yürüten Başak Kültür ve Sanat Vakfı’nda gerçekleştirildi.

25.12.2016
1 2 3 4 5  ...