İŞ İLANI

GENEL NİTELİKLER * Sosyal bilimler alanında (İnsan hakları, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji, Sosyoloji,sosyal Hizmet,İletişim veya her hangi bir sanat dalında) lisans derecesi olan

04.04.2017

Çocuk Hakları için Kuştepe'de.

Başak Kültür ve Sanat Vakfı olarak “Bir çocuk hakkı İhlali; Ev İçi Çocuk İşçiliği” projesini Hollanda Konsolosluğu Matra program desteği ile 01.08.2016 tarihinde başladı. Bu proje ile ev içine çekilen çocuk emeğine dikkat çekmeyi hedefledik.

04.12.2016

BAHÇE (BAŞAK HELİN ÇOCUK HAKLARI ENSTİTÜSÜ)

BAHÇE (BAŞAK HELİN ÇOCUK HAKLARI ENSTITÜSÜ) 2015-2016 YILI ÇOCUK HAKLARI EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYAN ÇOCUKLARA SERTİFİKALARINI VERDİ;

22.11.2016

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ

#KızCocuklariGunu Küresel Hedeflerle kız çocuklarına şiddeti ortadan kaldırmak için Türkiye ve tüm dünya söz verdi, takipcisiyiz! #

08.10.2016

Burs Başvuru Sonuçları Hakkında

Burs Başvuru Sonuçları Hakkında Başak Kültür ve Sanat Vakfı Burs başvuları 20 ağustos 20 Eylül olarak ilan edilse de Çok yoğun başvuru üzerine ikinci bir duyuruyla bu tarih 20 ağustos 2 Eylül olarak düzeltilmiş vakfın becabook ve web sayfasında duyurulmuştur. Bu tarihler arasında gelen burs başvuru sayısı Toplam 3.103’tür. (boş veya bilgi eksik olanlar 350 , birden fazla mail gönderen ise 139 dur. Bunlar değerlendirmeye alınmamıştır.)

05.10.2016
1 2 3