Duyurular   »  Duyuru Listesi   »  Duyuru Detayı

III. HELİN BAŞAK SANAT FESTİVALİ TEŞEKKÜR!

III. HELİN BAŞAK SANAT FESTİVALİ’Nİ BAŞARI İLE GERİDE BIRAKTIK,

Tüketim kültürüne karşı üretim bilincini canlandırmak için düzenlediğimiz bu festival çocukların hayal güçleri, emekleri ve katkıları ile başarılı bir şekilde sona erdi. Festival süresince bizler çocukların üretim potansiyellerini açığa çıkarmaları için aracı olurken, çocuklarda bizlere hayal gücünün bir sınırı olmadığını gösterdi. Birtakım aksaklıklar yaşansa bile katılımcıların anlayışı ve önceliği çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmek olan gönüllü ekibimizin soğukkanlılığı ile festivalin enerjisi hiç düşmedi.  Ürettik, boyadık, oyunlar oynadık, tiyatro seyrettik, müzik dinledik, yeni şeyler deneyimledik, eğlendik  ve bol bol güldük!

Başta festivalin gerçekleşebilmesi için bize bu fırsatı tanıyan Şahhanım KANAT’a;  desteği, bize olan inancı ve verdiği emek için teşekkür ederiz.

Ankara Gönüllülerimiz; Başak ARIKER, Öykü YILMAZ, Alma Gül UÇAR, Müge KOCAAY, Burak ARIKOĞLU,  Umut ÖCAL, Murat AKTAŞ, Tarık İSPİR, Nezir TURHALLI’ya , festivali gerçekleştirmek için verdiği emeklerden ve festival süresince sergiledikleri performanstan ötürü,

İstanbul Gönüllülerimiz; Sidre AKGÜZEL, Erkan AKGÜZEL,  Dilan ŞAHİN ve Safa ÖCAL’a festival hazırlıkları süresince ve festival boyunca verdikleri emek ve destekten ötürü,

Müzik Dinletisi ile festivalimize renk katan, Kadriye KURT, Erdem ORAL, Emre BAKAR, Sinan SERDAROĞLU ve  Arif ERENDEMİR’e,

‘Küçük Prens’ tiyatro gösterisini hazırlayan Berfin Dilan GÜVEN’e ve oyuncuları BAŞAK ÇOCUKLARI’na,

İTÜ SAHNESİ’nden Derin KARAER ve Bilal ÇELİKÖZ’e,

Ritim Atölyesini gerçekleştiren, Esra ARSLAN ve Oğuzhan KOÇAK’a emeklerinden ve çocukların gülümsemelerinde olan katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Ayrıca;

Kadıköy Belediyesi Çalışanlarına,

Özgürlük Parkı ve Barış Manço Kültür Merkezi Çalışanlarına,

Sivil Düşün Ekibine,

ADVERTİ Reklam Şirketi’ne,

MANART Yayıncılık’a,

Şan Kebap Çalışanlarına teşekkürü borç biliriz.

(Festival Komitesi)

Facebok Paylaş