Basın

Oyuncakla rehabilitasyon - Al Jazeera

Diyarbakır’da belediyeye ait piknik alanında kurulan kamp yaklaşık dokuz aydır Ezidilere ev sahipliği yapıyor. IŞİD’tan kaçan beş bine yakın Ezidi, kampta günlük hayata ayak uydurmaya çalışıyor.

18.5.2015

“Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi” Soma’daydı

13.5.2015

"Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi”nin ikinci ayağı Soma oldu.

Başak Kültür ve Sanat Vakfı’nın, Van Barosu ve Hollandalı sivil toplum kuruluşu DW-RS Producties ortaklığında gerçekleştirdiği, Sivil Toplum Diyalogu Programı kapsamında yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından fonlanan “Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi” Soma etkinlikleri 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. - See more at: http://www.medyatava.com/haber/cocuklar-amerikali-yonetmenle-somada-film-cekti_123774#sthash.FvUMmooa.dpuf

12.5.2015

‘Çocukları değil cezaevlerini kapatın’

Çocuk Cezaevleri Kapatılsın Girişimi, faaliyetlerine ilişkin bir açıklama yaparak, Türkiye’de cezaevlerinde 2200 çocuk olduğunu, bu çocukların sadece 542’sinin hükümlü olduğunu belirtti.

6.5.2015

Hürriyet/ Kelebek Say“Çocuğun İnsan Hakları ve Sinema Projesi”

“Çocuğun İnsan Hakları ve Sinema Projesi” başladı Başak Kültür ve Sanat Vakfı’nın, Van Barosu ve Hollandalı sivil toplum kuruluşu DW-RS Producties ortaklığında gerçekleştirdiği, Toplum Diyalogu Programı kapsamında yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından fonlanan “Çocuğun İnsan Hakları ve Sinema Projesi” başladı.

22.4.2015