Gönüllümüz Olun
Seher E.
Başak benim için çok önemlidir. Örneğin hocalar bana çok güzel ders anlatıyorlar. Resim çiziyoruz. İngilizce...
Etkinlik Takvimi
23.10.2017 Tarihindeki Etkinliklerimiz
III. HELİN BAŞAK SANAT FESTİVALİ TEŞEKKÜR!
Ürettik, boyadık, oyunlar oynadık, tiyatro seyrettik, müzik dinledik, yeni şeyler deneyimledik, eğlendik ve bol bol güldük!
III. HELİN BAŞAK SANAT FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ!
Başak kültür ve sanat vakfının geleneksel olarak düzenlediği Helin Başak Sanat Festivali’nin üçüncüsü 9-10 Eylül 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.
Oyun ve Oyuncak Festivali
Oyuncak Kütüphanesi Derneği tarafından Dünya Oyun Oynama Günü’nü kutlamak üzere geleneksel olarak her sene düzenlenen ve bu sene dördüncüsü gerçekleşen Ankara 4. Oyun ve Oyuncak Festivali’ne Başak Kültür ve Sanat Vakfı olarak katıldık.
Güncel Projeler
Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi
Başak Kültür ve Sanat Vakfı’nın, Van Barosu ve Hollandalı sivil toplum kuruluşu DW-RS Producties ortaklığında gerçekleştirdiği, Sivil Toplum Diyalogu Programı kapsamında yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından fonlanan “Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi” Soma etkinlikleri 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. - See more at: http://www.medyatava.com/haber/cocuklar-amerikali-yonetmenle-somada-film-cekti_123774#sthash.qLt5FYOh.dpuf