Gönüllümüz Olun
Serdem
The first time I came I loved the teacher, the Foundation and all the friends I could know. From my...
Etkinlik Takvimi
25.06.2017 Tarihindeki Etkinliklerimiz
İŞ İLANI
GENEL NİTELİKLER * Sosyal bilimler alanında (İnsan hakları, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji, Sosyoloji,sosyal Hizmet,İletişim veya her hangi bir sanat dalında) lisans derecesi olan
Oyun ve Oyuncak Festivali
Oyuncak Kütüphanesi Derneği tarafından Dünya Oyun Oynama Günü’nü kutlamak üzere geleneksel olarak her sene düzenlenen ve bu sene dördüncüsü gerçekleşen Ankara 4. Oyun ve Oyuncak Festivali’ne Başak Kültür ve Sanat Vakfı olarak katıldık.
ÇOCUK HAKLARI İÇİN BİR ARADAYIZ
Çocukları Hakları İçin Bir Aradayız Başak Kültür ve Sanat Vakfı çalışmalarına devam ediyor. Vakıf bünyesinde çalışmalarını sürdüren Helin Başak Çocuk Hakları Enstitüsü “BAHÇE” 12.02.2017 tarihinde Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezinde “Çocuk Hakları İçin Bir Aradayız” konulu bir eğitim programı düzenledi.
Güncel Projeler
Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi
Başak Kültür ve Sanat Vakfı’nın, Van Barosu ve Hollandalı sivil toplum kuruluşu DW-RS Producties ortaklığında gerçekleştirdiği, Sivil Toplum Diyalogu Programı kapsamında yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından fonlanan “Çocuklar için İnsan Hakları ve Sinema Projesi” Soma etkinlikleri 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. - See more at: http://www.medyatava.com/haber/cocuklar-amerikali-yonetmenle-somada-film-cekti_123774#sthash.qLt5FYOh.dpuf